Πανελλήνιο Ρεκόρ η ομάδα μας στο 4x50m

Με πολύ καλούς οιωνούς ξεκίνησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα για τους αθλητές μας.

Το πρωί, στον τελικό των 50 μέτρων άπνοιας πέρασαν ο Λουκάς Καρετζόπουλος και η Ειρήνη Δεληγιάννη, η οποία πέρασε και στα τελικά των 200 μέτρων επιφάνεια.

Στο νέο αγώνισμα των 4 x 50 μέτρων επιφάνειας μεικτή, η ομάδα μας πέτυχε νέα πανελλήνια επίδοση με χρόνο 1.12.75 και προκρίθηκε με τον πρώτο χρόνο στους απογευματινούς τελικούς.

Το απόγευμα, στον τελικό των  200 μέτρων η Ειρήνη Δεληγιάννη τερμάτισε 4η με χρόνο 01:35.49, ενώ στα 50 μέτρα άπνοιας τερμάτισε 3η με χρόνο 00:17.87.

Ο Λουκάς Καρετζόπουλος στον τελικό των 50 μέτρων άπνοιας ανδρών τερμάτισε 4ος με χρόνο 00:14.94.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές.

Τις συμμετοχές και τα αποτελέσματα της 1ης ημέρα των αγώνων μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Παραθέτουμε το δελτίο τύπου της ΚΟΕ.

Με έξι όρια Εθνικών ομάδων και με πλήθος καλών επιδόσεων ξεκίνησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης κατηγορίας ΟΠΕΝ που διεξάγεται στο Βόλο.

Στην πρώτη ημέρα του πρωταθλήματος, τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός, όντας ο πρώτος ΓΓΑ που παραβρίσκεται στη μεγαλύτερη διοργάνωση της τεχνικής κολύμβησης στην Ελλάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι πραγματοποιήθηκαν δύο όρια για την Εθνική ομάδα Ανδρών/Γυναικών και άλλα τέσσερα για την αντίστοιχη των Νέων/Νεανίδων.

Ο Ουίλιαμ Μπάλντουιν του Γλαύκου Περιστερίου στα 50μ. Άπνοη έκανε επίδοση 14.52, ενώ η Ιωάννα Παναγιωτίδου του ΚΟ Καλαμαρίας στα 200μ. Επιφάνειας τερμάτισε σε 1:32.27. Αμφότεροι έπιασαν τα όρια για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών της Πολωνίας.

Από εκεί και πέρα, στα 200μ. επιφάνειας είχαμε ακόμη τρία όρια, αυτή τη φορά για τις κατηγορίες νέων και νεανίδων και το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Τομσκ της Ρωσίας. Στο συγκεκριμένο αγώνισμα , ο Βασίλης Κολιπέτρης τερμάτισε σε χρόνο 1:25.62, ενώ μεγάλη μάχη έγινε στις γυναίκες, αφού πίσω από την Ιωάννα Παναγιωτίδου (1:32.27) τερμάτισαν οι Ελευθερία Πουλοπούλου του ΚΟ Καλαμαριάς (1:33.44) και η Δήμητρα Ακριτίδου του ίδιου συλλόγου (1:34.04).

Το τελευταίο όριο της ημέρας έπιασε η Ευδοξία Θωμάκου της ΑΕ Χαϊδαρίου στα 200μ. Διπλά Πέδιλα Νέων/Νεανίδων, αφού τερμάτισε σε χρόνο 1:50.44.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.