Σχολή ιστιοπλοϊας για παιδιά

αναρτήθηκε σε: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ ΤΡΙΓΩΝΟΥ | 6

Η σχολή απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας  7 – 12 ετών που γνωρίζουν κολύμβηση. Η διάρκεια είναι περίπου 3 μήνες και τα παιδιά μαθαίνουν τα πρώτα βήματα στην ιστιοπλοϊα με τα σκάφη τύπου “οπτιμιστ”. Υπεύθυνοι εκπαίδευσης είναι η Κατερίνα Ρέμπελου και ο  Δημήτρης Τιμόλογος. Για πληροφορίες και εγγραφές απευθύνεστε στη γραμματεία του ομίλου, ή στο ηλεκτρ. ταχυδρομείο, την κα Ρέμπελου Κατερίνα.  

6 Responses

  1. γεωργια

    καλησπερα λεγομαι γεωργια και εχω 2 κοριτσια 9 και 11 ετων τωρα για το καλοκαιρι θα ηταν πολυ ενδιαφερον να αρχισουν ιστιοπλοοια θα ηθελα ομωσ καποιεσ πληροφοριες οπωσ που γινοντα ι οι προπονησεισ το καλοκαιρινο προγραμμα(αρχη και ληξη-ωρες)και φυσικα το κοστος ευχαριστω πολυ

  2. Αντώνιος Γλύκας

    Καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Αντώνιος Γλύκας. Ο γιος μου είναι 12 ετών και θέλει να ξεκινήσει να μάθει ιστιοπλοΐα. Θα σας παρακαλούσα να μου δώσετε πληροφορίες . Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  3. ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΡΑΓΚΙΑΣ

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,
    ΕΙΜΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ( ΑΝ ΕΧΕΤΕ ) ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΜΟΥ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΑΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ Ε-MAIL MOY : j.n.frangias@gmail.com
    ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

  4. Κατούνας Μ. Απόστολος

    Κώστα καλησπέρα και χρόνια πολλά
    Κατ αρχήν ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου για τον Ομιλό μας.
    Το μήνυμά σου θα μεταφερθεί στην Γραμματεία και θα επικοινωνήσουν μαζί σου.
    Για ότι άλλο χρειαστείς είμαι στην διάθεσή σου.
    Απόστολος
    6932455800
    apostolos@katounas.com

  5. ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ

    Καλησπέρα ονομάζομαι Κώστας Βουκελάτος και ενδιαφέρομαι για μαθήματα ιστιοπλοίας για τους γιούς μου 11 και 15 ετών. Παρακαλώ όπως μου στείλετε ένα ενημερωτικό email.
    Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
    Κώστας Βουκελάτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.