Απολογισμός συμμετοχής στο Χειμερινό Πρωτάθλημα

αναρτήθηκε σε: Finswimming News, ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | 0

Το χειμερινό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Νοτίου Ελλάδας τελείωσε, δίνοντας πολύ θετικά μηνύματα για την προετοιμασία των αθλητών μας.

Ο συνήθης ύποπτος, Λουκάς Καρετζόπουλος κατάφερε και πάλι να ξεχωρίσει, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και στα δύο αγωνίσματα, στα οποία συμμετείχε, ενώ οι χρόνοι του είναι όρια για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο του Βόλου. Στο πενηντάρι επιφάνεια μάλιστα έσπασε και το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ στο κατοστάρι επιφάνεια έκανε την τρίτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο, για το 2016 και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα για την εποχή.

Ο Αντώνης Ασκοξυλάκης ακολούθησε, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο αγαπημένο του αγώνισμα 400μ. Υποβρύχιο, κάνοντας τον ταχύτερο χρόνο στην Ελλάδα για φέτος μετά από μια πολύ όμορφη κούρσα τακτικής.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, η αθλήτρια μας Σοφία Ντουρανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και η Ειρήνη Δεληγιάννη κατέκτησε την 3η θέση, ενώ κατέκτησε και την δεύτερη στα πενήντα μέτρα επιφάνειας γυναικών.

Η Αλεξία Σπηλιωπούλου με τη σειρά της κατέκτησε το χάλκινο στα 50μ. διπλά πέδιλα, με την συναθλήτρια της Ιωάννα Αθανασιάδη να κατακτά την έκτη θέση. Στα πενήντα μέτρα άπνοιας η Σοφία κατέκτησε την τέταρτη θέση και η Έφη Σάντα την έβδομη, ενώ στα 100μ Υποβρύχιο γυναικών η Ντουρανίδη ήταν ασημένια νικήτρια.
Τέλος Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η συνεχής βελτίωση των νεαρών αθλητών μας, Γρηγόρη Νάτσιου, που πέτυχε ατομικά ρεκόρ και πλασαρίστηκε τέταρτος στα 50μ και 100μ εφήβων, όπως επίσης και της Αναστασίας Αβραμίδου που πήρε την τέταρτη θέση στα 100μ επιφανείας. Οι αθλητές Μούκας Άρης και Αηβαθιάδης Άκης συμπλήρωσαν τις συμμετοχές της ομάδας πλασαριζόμενοι σε θέσεις μέσα στην 10άδα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.