Βροχή από Ρεκόρ στην Ημερίδα

Την περασμένη Κυριακή, 11/4/2016, διεξήχθη η τελευταία ημερίδα ορίων του αγωνιστικού έτους. Ο όμιλος μας πήρε μέρος με 7 αθλητές, με σκοπό την τελική έκδοση συμπερασμάτων πριν από το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ του Βόλου.

Η γενική εικόνα υπήρξε ικανοποιητική, με μεγάλο θριαμβευτή τον Λουκά Καρετζόπουλο που ξεχώρισε με τις επιδόσεις του. Στα 50 μέτρα άπνοιας έσπασε το δικό του Πανελλήνιο Ρεκόρ, με χρόνο 14.19, το οποίο αποτελεί και νέο Μεσογειακό Ρεκόρ Ανδρών. Μια ώρα μετά συνέχισε καταρρίπτοντας το Πανελλήνιο Ρεκόρ στα 100μ. Υποβρύχιο με χρόνο 33.63 και έγινε ο πρώτος αθλητής στην Ελλάδα που κατέβηκε κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 34 δευτερολέπτων.

Δεύτερος στο ίδιο αγώνισμα ο αειθαλής έφηβος της ομάδας Αντώνης Ασκοξυλάκης, ο οποίος έσπασε το ατομικό του ρεκόρ με χρόνο 36.35.

Από την πλευρά των γυναικών, η Σοφία Ντουρανίδη κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα 100μ Υποβρύχιο και προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο πανελλήνιο, όπως και η Ειρήνη Δεληγιάννη, με τη συμμετοχή της στα 200μ επιφανείας.

Πολύτιμες και οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι “μικροί”  του συλλόγου, Αβραμίδη Αναστασία και Γρηγόρης Νάτσιος, οι οποίοι έκαναν ατομικά ρεκόρ. Όριο όπεν και για τον Αηβαθιάδη Κυριάκο στα 400μ υποβρύχιο.

 

Πλάνα Αρχείου:

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.