Ιστιοπλοΐα για παιδιά από 6 ετών

αναρτήθηκε σε: FP Carousel, ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ | 0

Στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, συνεχίζεται η παράδοση της σωστής εξειδικευμένης εκπαίδευσης, μετατρέποντας τις δυνατότητες του κάθε νέου σε ικανότητες.

Με πλούσια ιστορία 40 ετών και μεγάλη προσφορά στον Αθλητισμό και την Νεολαία συνεχίζουμε με βασικό γνώμονα τη δημιουργία και την ενίσχυση του ενδιαφέροντος για την Ελληνική θάλασσα.

Η δράση του ΝΟΑΜ απευθύνεται κυρίως στη νεολαία στην οποία επιδιώκει να εμφυσήσει τα υψηλά ιδανικά του αθλητισμού και την αγάπη προς τη θάλασσα, του κυρίαρχου στοιχείου του ελληνικού χώρου με το οποίο οι κάτοικοι της χώρας μας είχαν ανέκαθεν δεσμούς και σχέσεις.

Με ενεργή συμμετοχή σε περιφερειακούς, Πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες ο όμιλος είναι υπερήφανος που έχει αθλητές και αθλήτριες με σημαντικές διακρίσεις. Ο όμιλος έχει εγγεγραμμένους περίπου 230 αθλητές μέχρι σήμερα οι οποίοι δραστηριοποιούνται ατομικά ή ομαδικά στο άθλημα.

Στους αθλητές της ιστιοπλοΐας ο όμιλος παρέχει όλα όσα χρειάζονται (προπονητές, υλικά, αναλώσιμα κλπ), γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουν και να πειραματιστούν με την ιστιοπλοΐα παιδιά που διαφορετικά δεν θα είχαν την ευκαιρία να το κάνουν.

Τα μαθήματα της σχολής γίνονται κάθε Σ/Κ 10:00-13:30.Περιλαμβάνουν θεωρία και πρακτική στη θάλασσα.

Λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:

  • Προπαρασκευαστικό τμήμα  (πρόγραμμα αρχαρίων)
  • Αγωνιστικό τμήμα Optimist
  • Τμήμα για Laser & Finn
  • Tμήμα Ανοιχτής Θαλάσσης

Το κόστος των μαθημάτων είναι προσιτό για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Γραμματεία του ομίλου μας

Τηλ. 210 9829715, Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Ώρες: 18.00-21.00

Εναλλακτικά στο 694 2082283 και στο email: omilos@noam.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.