Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες ημερίδες Ορίων

Εξαιρετικές επιδόσεις από τους αθλητές του ομίλου μας στις πρώτες ημερίδες ορίων τεχνικής κολύμβησης. Η Ειρήνη Δεληγιάννη και ο Χρήστος Μπόνιας τερμάτισαν πρώτοι στα αγωνίσματά τους, ενώ όλοι οι αθλητές του ομίλου μας έπιασαν τα όρια.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΚΟΕ:

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα (10/12) στο κολυβητήριο του Πειραιά και το Δημοτικό κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης οι Ημερίδες ορίων της Τεχνικής κολύμβησης, που ήταν και οι πρώτες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι αθλητές ακόμη βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας και έτσι δεν σημειώθηκαν πολλές αξιοσημείωτες επιδόσεις.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής των σωματείων Αττικής, Γιώργος Σαλταμανίκας, σε δηλώσεις που παραχώρησε, υπογράμμισε: “Είναι ακόμη αρχή της σεζόν, και αυτή ήταν η πρώτη ημερίδα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και η τελευταία για το ημερολογιακό έτος 2017. Τα παιδιά βρίσκονται ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας και δεν έχουν φτάσει προς το παρόν στους ρυθμούς που επιθυμούν, είναι στο 60-70 τοις εκατό. Βλέπουμε ωστόσο πως γίνεται πολύ καλη δουλειά από τους προπονητές και τους αθλητές και η συμμετοχή ήταν αρκετά ικανοποιητική. Επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις θα είναι τώρα περίπου σε ένα μήνα, μέσα στον Ιανουάριο”.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές και τα αποτελέσματα ΕΔΩ (Πειραιάς) και ΕΔΩ(Αλεξανδρούπολη).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.