Το Summer Camp που διαφέρει !

Εκμεταλλευόμενος τη στρατηγική θέση του, στην καρδιά των αθλητικών δραστηριοτήτων του Παλαιού Φαλήρου, ο Ναυτικός Όμιλος Αμφιθέας οργανώνει μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία για παιδιά από 7 ετών, γεμάτη ιστιοπλοΐα, κολύμπι, καγιάκ, πινγκ πονγκ, αλλά και πολλές εκπλήξεις και παιχνίδια !

Τα παιδιά θα έχουν την μοναδική ευκαιρία, πάντα υπό την καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών, να δοκιμάσουν διαφορετικές δραστηριότητες με στόχο να αναπτύξουν δεξιότητες και να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους διασκεδάζοντας μέσω του αθλητισμού.

Στην αθλητική καρδιά του Φαλήρου

Ο Ν.Ο.ΑΜ. βρίσκεται στην πλησιέστερη παραλία της Αθήνας, στον Φλοίσβο, δίπλα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου.

Το συγκρότημα των 22 στρεμμάτων του αθλητικού κέντρου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 2 πισίνες, μία μεγάλη και μία μικρή,  γήπεδο βόλεϋ, γήπεδα τένις, γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

Το γεγονός αυτό μας προσφέρει ιδιαίτερη ευελιξία στη διαμόρφωση του ημερήσιου προγράμματος του camp ώστε τα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με διαφορετικές δραστηριότητες.

Ιστιοπλοΐα, κολύμβηση και πολύ παιχνίδι

Πυρήνας του προγράμματος μας είναι το υγρό στοιχείο. Ο Ν.Ο.ΑΜ. από την ίδρυση του το 1975, έχει πλούσια προσφορά στη νεολαία με σημαντικές επιτυχίες τόσο στην ιστιοπλοΐα όσο και την κολύμβηση.

Υπό την επίβλεψη και ενθάρρυνση από τον εκπαιδευτή τους, τα παιδιά θα εξασκηθούν στο να κολυμπούν σωστά και γρήγορα, ενώ στην ιστιοπλοΐα, εκτός από το θεωρητικό κομμάτι, θα πάρουν τις βασικές αρχές ώστε να μπορούν να χειρίζονται το σκάφος μόνα τους με ασφάλεια!

Τα παιδιά, για να συμμετέχουν, δεν χρειάζεται να έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία ιστιοπλοΐας ή κολύμβησης σε πισίνα και δεν είναι απαραίτητο να είναι μέλη του ομίλου μας. Όλος ο βασικός εξοπλισμός, συμπεριλαμβανομένων των σκαφών, παρέχεται από εμάς.

Βασική προϋπόθεση για να συμμετέχουν τα παιδιά είναι να μπορούν να επιπλέουν.

Αμέσως μετά το κλείσιμο των σχολείων

Θα πραγματοποιηθούν 3 περίοδοι των 2 εβδομάδων (Δευτέρα έως Παρασκευή):

  1. 17 Ιουνίου – 28 Ιουνίου
  2. 1 Ιουλίου – 12 Ιουλίου   
  3. 15 Ιουλίου – 26 Ιουλίου

Όποιο παιδί το επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει σε περισσότερες από 1 περιόδους.

Το ημερήσιο πρόγραμμα

Θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μέχρι τις 14.00 (half day) ή μέχρι τις 17.00 (full day). Τα παιδιά του full day group θα τρώνε το μεσημεριανό τους στις 14:30. Το φαγητό παρέχεται από εμάς.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του φαγητού το έχει επιμεληθεί διατροφολόγος. Αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν στο πακέτο εγγραφής.

Στο πακέτο εγγραφής υπάρχει και η λίστα με τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα παιδιά ημερησίως (πχ. μαγιό, αντηλιακό κτλ.).

Κατά την έναρξη του προγράμματος τα παιδιά θα λάβουν, μεταξύ άλλων, καπελάκι και μπλουζάκι με τα λογότυπα το SummerCampκαι του Ν.Ο.ΑΜ.

Το ημερήσιο πρόγραμμα,το οποίο  αναλόγως του δελτίου καιρού είναι πιθανό να τροποποιηθεί, διαμορφώνεται ως εξής:

Στην χαμηλότερη τιμή

Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει μοναδικό το Summer Camp του Ν.Ο.ΑΜ. είναι το κόστος συμμετοχής. Ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, πιστοί στη φιλοσοφία της προσφοράς στη νεολαία και τον αθλητισμό, διατηρούμε το κόστος συμμετοχής στις πλέον χαμηλές τιμές.

Υπάρχουν ειδικές τιμές για αδελφάκια, πολύτεκνους και παιδιά μελών του ομίλου μας.

Πιο συγκεκριμένα το κόστος συμμετοχής για κάθε περίοδο 2 εβδομάδων διαμορφώνεται ως εξής:

Στο Half Day περιλαμβάνεται το κόστος του δεκατιανού και στο Full Day συμπεριλαμβάνεται το κόστος και του μεσημεριανού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ειδικά πακέτα προσφοράς για Εταιρείες/Οργανισμούς και για παιδιά των οποίων οι γονείς δουλεύουν στην ίδια εταιρεία ή στον ίδιο οργανισμό.

Μοναδική εμπειρία, περιορισμένες θέσεις

Οι θέσεις είναι περιορισμένες για αυτό και οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνουν όσο το δυνατό νωρίτερα.

Για κρατήσεις θέσεων σε κάποια από τις περιόδους των camp συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εμείς θα σας στείλουμε τις απαραίτητες οδηγίες. Η εξόφληση γίνεται μέχρι το τέλος της 1ης εβδομάδας κάθε περιόδου.

Είναι βέβαιο ότι τα παιδιά θα έχουν μια αξέχαστη εμπειρία και οι γονείς θα θελήσουν να γίνουν μέλη του Ναυτικού Ομίλου Αμφιθέας με σημαντικά προνόμια και οφέλη για όλη την οικογένεια!