Εθελοντική Αποστολή Διάσωσης

αναρτήθηκε σε: FP Carousel, ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ | 0

Ο Ναυτικός Όμιλος Αμφιθέας συμμετέχει και στηρίζει την αποστολή έρευνας και διάσωσης προσφύγων στη θαλάσσια περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου.

Η αποστολή που ξεκίνησε την Τρίτη 15/12/2015 από το λιμάνι του ΝΟΑΜ με το σκάφος του ομίλου μας Ωκεανός, τη νύχτα της 20ης Δεκεμβρίου περισυνέλλεξε 75 άτομα στα παγωμένα νερά ανοιχτά των Οινουσσών, εκ των οποίων τα μισά ήταν παιδιά…

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει ή να συνδράμει σε αυτή την αποστολή, με οποιονδήποτε τρόπο, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή με email με τον όμιλό μας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι υπάρχει ανάγκη για εφόδια πρώτων βοηθειών όπως π.χ. αλουμινοκουβέρτες, συσκευή καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, νερό, φαρμακευτικός εξοπλισμός, γάζες,  αντισηπτικά, επίδεσμοι, αντιβιοτικές αλοιφές, αιμοστατικά κτλ.   Είναι απαραίτητες οι μεγάλες ποσότητες σε αρκετά από τα ανωτέρω εφόδια. Σε περίπτωση που κάποια από αυτά δε θα χρησιμοποιηθούν, θα προσφερθούν ως δωρεά σε κάποια από τις οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, π.χ. «Γιατροί  Χωρίς Σύνορα» ή και στο κοινωνικό ιατρείο Ηρακλείου, ομάδα του οποίου θα βρίσκεται το ίδιο διάστημα στη Μυτιλήνη.

Παρακολουθήστε τα νέα της αποστολής στον λογαριασμό του ΝΟΑΜ στο facebook:

https://el-gr.facebook.com/NOAMclub

Η αποστολή θα συνεχίσει τις επιχειρήσεις και τον Ιανουάριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.